Smarkets Odds

Smarkets äntligen välkomnar svenska spelare kan du räkna med att Smarkets Odds och Smarkets bonus.

Nu kan du läsa allt du behöver veta om Smarkets, varsågod! Spelinspektionen Licens för vadhållning (Malta) Limited.

Smarkets Bonusvillkor

Smarkets har en välkomstbonus för nya spelare från Sverige – 100kr. Läs informationen om Smarkets Kampanjkod i följande tabell.

SmarketsDetaljer
Smarkets VälkomstbonusTBA
Minsta insättningTBA
Smarkets KampanjkodTBA

Smarkets Logga in

Hur registrerar jag mig för att få tillgång till Smarkets kampanjkod? Det är enkelt! Allt du behöver för att registrera dig på spelbörsen är en internetuppkoppling och ett BankID. Såhär gör du:

  1. Klicka på den gröna knappen “Skapa Konto” på hemsidan. Om du surfar på en dator hittar du den längst upp i det högra hörnet.
  2. Fyll i dina personuppgifter. I registreringsformuläret får du också välja vilken valuta du vill använda. Det är också här du har chansen att fylla i Smarkets kampanjkod.
  3. Välj hur mycket du vill sätta in och gör en första insättning på spelkontot. Här krävs ditt BankID för att verifiera din identitet.
  4. Klart! Nu kan du sätta igång. Din Smarkets bonus finns tillgänglig för användning om du angett Smarkets kampanjkod vid registrering.
Smarkets Registrering

Smarkets Spelutbud

För de som inte är bekanta med hur spelbörser fungerar kan det vara svårt att komma igång. För även om det är en helt annorlunda vadslagning, så kommer du snabbt att förstå spelet efter lite övning.

För varje resultat erbjuder Smarkets Sverige två olika belopp, ett i grönt och ett i blått, det gröna berättar hur mycket du kan backa något, och det blå berättar hur högt lay bet du kan placera: att satsa mot. Oddsen fastställs tydligt och du kan se populariteten hos de som stöder och de som är emot. Detta ger en tydlig uppfattning om spelets marknadsvärde och kan göra det lättare att förutsäga resultatet lite lättare.

Om du är osäker på vad oddsen och siffrorna refererar till och hur mycket du kan spendera, kan du sväva över siffrorna så dyker en ruta upp med förklaringar.

Spelutbudet hos Smarkets innehåller i stort sett allt som går att satsa på. Smarkets är en peer-to-peer-spelbörs. Det betyder att om det finns en marknad för något, finns det en satsning för det.

Smarkets Sverige erbjuder alla populära sportevenemang som hästkapplöpning, fotboll, tennis, amerikansk fotboll, baseball, basket, cricket och golf. Det går också ett steg längre genom att erbjuda fler nischade marknader som har mindre av följare – men mer marginaler – nämligen: volleyboll, rugby, ishockey och handboll.

Här finns också mycket spel på andra events än just sport. Politik till exempel. Du kan satsa på vem som kommer att bli USAs nästa president, hur valet i Nya Zeeland kommer att sluta, och vilka som kommer att få Nobelpriset.

Smarkets Spelutbud

Live betting

Smarkets erbjuder livebetting, eller in-play, av hög kvalitet. Det innebär att du kan utnyttja din Smarkets kampanjkod och spela på pågående evenemang, även efter att de har börjat.

Smarkets programvara erbjuder nämligen snabba realtidsodds, och till skillnad från andra webbplatser stänger inte vadslagningen när evenemanget börjar, det stängs när evenemanget slutar.

Kvaliteten på Smarkets in-play-produkt är hög. Från Argentinas Premier Division-fotboll, till French Opens sista upptällning – med Smarkets In-play kommer du att kunna spela på sportaktiviteter när som helst. Du kan följa när oddsen uppdateras eftersom de förändras avsevärt under kort tid i spelet.

Spelare måste vara alert och redo att göra sina snabba satsningar när oddsen är som bäst till deras fördel. Med så många tillgängliga alternativ i spelet, från att satsa på att inget lag kommer att vinna första halvlek, eller att båda lagen får poäng i de sista tio minuterna, kan spelare att känna sig så involverad i spelet som att de är bookie … eller spelaren.

Smarkets Live Streaming

Idag finns ingen live streaming hos Smarkets. Men det finns som sagt mängder av in-play betting och du kan följa oddsen i realtid.

Betalningsmetoder

Vi har redan etablerat att för att få tillgång till din Smarkets Kampanjkod måste du välja att göra dina insättningar med Trustly eller direktöverföring. Men finns det några andra alternativ för insättningar och uttag?

Du kan välja mellan PayPal, Trustly, Visa, Neteller och Skrill. Räkna med att det tar olika lång tid för pengarna att komma in på kontot när du gör uttag av dina vinster.

Om du vill ta ut vinstpengar som du vunnit med din Smarkets välkomstbonus kan vissa villkor gälla, så se till att läsa användarvillkoren noga. Även Smarkets kampanjkod och allt annat som rör Smarkets bonus kan du hitta i användarvillkoren.

Smarkets Kundservice

Smarkets vet hur värdefullt ett gott rykte är för deras framgång och livslängd. Av denna anledning prioriterar de sina kunder. Smarkets granskar alla frågor och funderingar och återkommer till kunder när som helst på dygnet, var som helst i världen.

När du är inloggad på Smarkets kan du chatta med teamet. De kan naturligtvis också nås genom att skicka en tweet eller DM.

För alla anmärkningar är Smarkets supportteam villiga att hjälpa och extremt vänliga. Du kan ställa frågor till kundtjänsten om till exempel Smarkets kampanjkod, Smarkets välkomstbonus och andra eventuella Smarket bonus.

Sammanfattning

Även om Smarkets inte är den första tillgängliga spelbörsen, kan den definitivt betraktas som en utstickare. Genom att definiera sig själva som fintech skiljer de sig automatiskt från andra spelwebbplatser. Det är många som ser fram emot lanseringen av spelbörsen i Sverige, och vi väntar med spänning på att få mer information om Smarkets bonus!

Med teknik i framkant erbjuder de sina användare ett roligt, nytt och konkurrenskraftigt sätt att satsa och spela på ett enormt utbud av oddsmarknader från hela världen.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |