Betfair bonus och recension

Betfair är inte som alla andra svenska bettingsajter, för här kan du också spela mot andra spelare i Betfair spelbörsen. Som ny medlem får du välja mellan en Betfair bonus på 100% upp till 1000 kronor eller ett 100 kronors riskfritt spel. Läs mer om dessa två alternativ i denna recension.

 1. SPELA FÖR 100 KR FÅ 100 KR I BONUS

  Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Vinna ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och som kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre. Se fullständiga regler och villkor. Alla regler och villkor
Betfair Kolla In Var Sportsbook

Betfair bonuserbjudanden

Sportintresserade spelare kan välja mellan två olika Betfair välkomstbonusar:

VälkomsterbjudandeBetfair sport bonusBetfair exchange bonus
Bonustyp100% upp till 1000 kr100 kr riskfritt spel
Minsta insättning100 kronor100 kronor
Minsta odds1.7
Omsättningskrav8x
Betfair bonuskodVisa kodVisa kod
Minst 100 kr. / upp till 1000 kr. / Omsättningskrav på 8 gånger gäller, samt regler och villkor / med odds 1.70 eller högre / Regler och villkor gäller

Betfair sport bonusen ger dig dubbelt upp på din första insättning. Dessa extrapengar kan endast användas i Betfair odds. Omsättningskravet är 8 gånger och varje spel måste ha minst 1.7 i odds.

Den andra Betfair bonusen går endast att använda i spelbörsen. Ditt första spel här ska vara värt minst 100 kronor och om du förlorar betalar spelbolaget tillbaka din hundralapp i kontanter. Det är alltså frågan om ett riskfritt första spel.

Bonusregler och villkor

Naturligtvis skiljer sig villkoren åt beroende på vilken Betfair bonus du väljer, men de viktigaste villkoren är de samma:

 • Du får inte ha tagit del av en Betfair välkomstbonus tidigare
 • Enbart insättningar med Trustly, bankkort och Paypal är berättigade till en Betfair bonus
 • Du måste använda rätt kampanjkod för Betfair spelbörs respektive Betfair sport bonusen.

Minst 100 kr. / upp till 1000 kr. / Omsättningskrav på 8 gånger gäller, samt regler och villkor / med odds 1.70 eller högre / Regler och villkor gäller

Registrering – steg för steg

Betfair Sverige har en traditionell registreringsprocess, där du börjar med att fylla i ett formulär:

 1. Fyll i namn, adress- och kontouppgifter
 2. Ange insättningsgräns per dag/vecka/månad
 3. Skriv in rätt kod för den Betfair välkomstbonus du vill ha
 4. Verifiera dina uppgifter med hjälp av BankID
 5. Välj betalningsmetod och gör din första insättning.

Nu är du redo att börja spela hos Betfair sport och Betfair exchange.

Kom ihåg att du endast ska tänka på betting som en rolig hobby, och inte som ett sätt att förtjäna pengar. På sajten kan du sätta olika spelgränser för att säkerställa att du inte lägger mer tid eller pengar på din hobby än vad du har råd med.

Registrering På Betfair

Betfair sportsbook och spelbörs

Denna bettingsajt består av två olika sektioner. Betfair odds är en traditionell sportsbook, där du lägger spel till de odds som spelbolaget anger.

Betfair spelbörsen är en så kallad betting Betfair exchange, där du spelar mot andra spelare och sätter dina egna odds. Betfair tar 2 % kommission på alla vinster som uppstår i spelbörsen.

En spelbörs går ut på att en spelare bettar på att en specifik händelse kommer att inträffa, medan en annan spelare sedan kan välja att boka spelet, det vill säga betta på motsatsen.

Var du än väljer att spela på Betfair, får du tillgång till ett tjugotal olika sporter. Det finns över tusen olika matcher att välja mellan från en rad olika ligor. Varje match erbjuder dessutom ett brett urval av spelmöjligheter (till exempel 1×2, över/under mål och resultat vid halvlek).

Betfairs Hemsida

Live betting

Betfair Sport huserar också ett bra utbud av live odds, främst för fotboll, basket, tennis och ishockey. Du kan alltså betta medan matchen pågår.

I många fall är även cash out -funktionen tillgänglig, så att du kan avsluta ditt spel i förtid. Detta är en bra funktion som låter dig casha ut till ett lägre Betfair odds, ifall du känner att matchen inte går som tänkt.

Betfair live streaming

Som kund hos Betfair Sverige får du tillgång till livestreamade matcher för många stora ligor inom fotboll, tennis och basket. Det kostar ingenting extra att titta på matcherna live på Betfair TV, utan det enda som krävs av dig är att det finns pengar på ditt konto.

Mobilappar

Mobilspelare erbjuds både en Betfair app för sin sportsbook och en Betfair exchange app. Om du har en iPhone kan du ladda ner dem från App Store. Om du har en Android-telefon hittar du nedladdningslänkar direkt på sajten.

Naturligtvis går det också hur bra som helst att spela i din mobils webbläsare istället för på en Betfair app, eftersom spelsajten anpassar sig till olika skärmstorlekar.

Tillgängliga betalningsmetoder

Hos Betfair Sverige kan spelare välja mellan en rad olika betalningsmetoder för insättningar och uttag. De mest populära är:

 • Kortbetalning
 • Banköverföring
 • Trustly
 • PayPal
 • Apple Pay

Transaktionstider, beloppsgränser och avgifter skiljer sig per metod. De flesta är dock gratis och insättningarna kommer fram direkt, medan det kan ta ett par dagar för uttag.

Betfair kundtjänst

Det finns en utförlig hjälpsektion, där du hittar svar på de flesta frågor du kan tänkas ha angående Betfairs bonus, registrering, verifiering, betalningar och så vidare. I hjälpsektionen kan du också komma i kontakt med kundtjänsten.

Livechatten är det snabbaste alternativet och har öppet varje dag från klockan 10:00 till klockan 19:00. Vanligtvis finns det svensktalande support på plats, annars brukar det fungera fint med översättningsfunktionen.

Telefonlinjerna öppnar samtidigt som livechatten, men stänger en halvtimme tidigare. Om du är en nattuggla är det e-postmeddelande som gäller. I genomsnitt tar det åtta timmar att få svar på ditt mejl.

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna du kan tänkas ha om Betfair:

Vad är telefonnumret till Betfairs support?

Betfair Sveriges telefonnummer för kundservice är 0850520169 och har öppet dagligen klockan 10:00 – 18:30.

Vilka ligor kan jag streama live hos Betfair?

Hos Betfair Sport får du tillgång till bland annat FA cup och Serie A fotboll, US Open och ATP Masters tennis, samt Euroleague och Eurocup basket.

Hur kan jag ladda ner Betfair appen till Android?

Det finns ingen Betfair app tillgänglig i Google Play, eftersom det är förbjudet med bettingappar där. Längst ner på Betfairs sajt hittar du en länk, där du kan ladda ner spelapparna till din Android-telefon.

Betfair recension sammanfattning

Betfair är en mångsidig spelsajt för alla med ett intresse för sportsbetting. Här finns allt från spelbörs och live odds, till appar och live streaming. Spelbolaget erbjuder svensk telefonsupport och en mängd smidiga betalningsmetoder, så vi ger tummen upp för denna sajt.

Kolla in liknande artikel om bookmakers här.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |