Unibet firar EM 2016 på sitt eget unika sätt – med ett så kallat Slot Championship. Precis som det låter är det alltså en turnering för spelautomater, det vill säga slots. I potten hittar du otroliga 1 000 000 free spins och 350 000 kr. Inte dåligt om man är typer som älskar att spela slots och gör det även om det inte erbjuds en vinst på över en kvarts miljon!

UnibetSlotChampionship

Hur fungerar turneringen?

Unibets Slot Championship är uppdelat precis som en turnering och är som sagt också en möjlighet som på sitt sätt firar EM 2016. Det innebär att grupperna man spelar i följer strukturen på EM. Slot Championship är uppdelat i två grupper och pågår under olika datum. Gruppspel pågår mellan 13:e och 22:a juni, åttondelsfinaler mellan 25:e och 27:e juni, kvartsfinaler mellan 30:e juni och 3:e juli, semifinaler mellan den 6:e och 7:e juli.  Finalen tar plats den 10:e juli för alla tursamma spelare som lyckats ta sig dit, och då har man alltså chans att vinna ovanligt stort.

Varje omgång består dessutom av två olika typer av spel, free spins och cash race. Vinnare av free spins-turneringar avgörs efter bästa vinst efter utjämnad av 50 rundor. Vinnare av turneringen i cash race avgörs på omsättningen spelaren gör. Du kan dessutom vinna mindre i varje runda. Position 501-1000 i free spins-rundan får till exempel 10 free spins, så det lönar sig öven om man inte vinner stort.

I finalen för free spins kommer 10 000 kr och 95 000 free spins delas ut till 5 000 spelare. I finalen för cash prize kommer 10 spelare få dela på hela 100 000 kr.

Spelen som ingår i Unibets Slot Championship

De giltiga spelen som ingår i turneringen är Fotball Champions Cup, Euro Golden Cup, Football Gladiators, Football Star, Shoot och Bicicleta. För dig som gillar fotbollsspel av olika typer är en del av dessa spel förmodligen slots du känner igen, men en del är också nya. Bicicleta till exempel är ett relativt nytt slot så det gör att oddsen jämnas ut något för dig som vill ta del av turneringen men inte har någon längre erfarenhet av slots, oavsett om det gäller free spins eller cash prize.

Bicicleta Fotballstar

Hur vinner man?

Här handlar det ju om slots och därför finns det inte direkt någon strategi man kan följa för att vinna, det rör sig mer om hur mycket tur man har. Därför gäller det att man inte spelar mer än vad man har råd med, och se till att ha roligt när du spelar. Om du börjar känna dig trött eller arg är det dags att lägga av. Det är inte värt det att fortsätta spelare när man inte längre har kul – det är ju hela poängen.

Villkor för att delta

För att kunna ta del av turnering hos Unibet gäller villkoren som också gäller för att ha ett konto. Du måste alltså vara minst 18 år gammal och din IP address måste befinnas i Sverige. Unibet förbehåller sig också rätten att stänga ditt konto och avsluta ditt medlemskap om det finns misstanke om att det missbrukas.